Tuesday, October 4, 2016

Hayatınızda değişiklik yapmak

  No comments
Tamamen sana kalmış.Her ne kadar gücünün üzerinde bir çok şey olsa da ilk hareketi senin yapman gerekli.Bunu yapan insanlar hayatlarında daha iyi sonuçlar alıyorlar.
Değiştirmek istediğini önce kafasına güzel bir şekilde oturtmalısın.Ne kadar zamanda,hangi yollarla yapacağını belirlemelisin.İşi ortasında bırakmamak ya da sonunu geldiğinde boşa çalıştığını düşünmemek için gerekli olup olmadığına karar vermelisin.Benim en büyük sıkıntım,başladığım hızla devam edememem.Yoksa bu blog,bir milyonuncu sıralara inmişti çoktan.Tabi bu en basiti.
Bir diğer mesele de bu değişikliği yaparken çevrendeki insanların bundan nasıl etkileneceğini hesap etmelisin.Durduk yere insanları kırmanın,üzmenin,uzaklaştırmanın anlamı yok.Düşünceli insan modeli burda ortaya çıkıyor zaten.
Değişiklikler hayat yön verir.Siz bu değişikliği yaparsanız,yönünüz nereye bakacak?Bunu da en başından belirlemeniz gerek.Eskilerin deyimiyle ;bir işe başlamak işin yarısı ise bence iyi bir plan tamamıdır.Hayatı bir kez yaşadığımızı düşünürsek,iyi bir plan yapmak şart.
Her zamanki gibi aklıma gelenleri yazdım yine.Unutmamak gerek ki değişiklikler zordur ve zaman alır.Kendinizi ona göre programlayın.

No comments :

Post a Comment

Comments