Sunday, July 3, 2016

Yaz gelir,haşere eve çıkar.

  No comments
Güzel bir yaz tatili geçirdiğinizi düşünüyorum ya da öyle olmasını istediğim için bunun söyledim.Tatilin bitmesi ile birlikte tekrar barınma ihtiyacımızı karşılayan evlerimize geri dönüyoruz.
Evlerimiz iyi güzel hoş da bazen hoş olmayan şeyler de olabiliyor.Bu başlık çok uzun bir yazı gerektirdiği için bu yazıda sadece böcek ilaçlama,ev ilaçlama üzerine yazacağım.
Özellikle bayanların çok sevdiği(!) haşereler ,evinizin bulunduğu yere göre canınızı çok sıkabilir.Kendi tavsiyelerimden bazıları ise evdeki kuytu ve nemli köşelere dikkat etmeniz yönünde olacak.Banyo ve mutfak giderlerinin borularının yerlerini kontrol edin.Eski dolapları yerinden oynatın kış başlamadan.Sonra ilaçlama şirketleri ile çok yakın dost olmak zorunda kalırsınız.
Haşere ilaçlama işini kendiniz de yapabilirsiniz.Akrablardan biri ilaç pompası ve  ilacını alıp kendisi ev ilaçlama yaptı yazın.Çok da etkili olduğunu söyledi.Tercih sizin tabi.
En çok şikayet duyduğum haşere hamam böceği oldu.Hamam böceği ilaçlama ile büyük oranda bu sorunu çözebilirsiniz.Öncelikle dikkat etmeniz gereken konulardan biri de bu böceğin çok bulunduğu yerler.Sıcak ve nemli olan her yerde yaşar.Yumurta ile çoğalır.Yumurtalarını sırtında taşır,bu sırada dökülen yumurtalar etrafa yayılır.Gözle göremezsiniz yumurtalarını. İlaçlama şirketleri içerisinden iyi olanı tercih etmeye bakın.Yakınlarınızdan haşere ilaçlama yaptıran varsa görüşlerini almayı ihmal etmeyin.
Benim internet üzerinden bulduğum güneş ilaçlama ile İstanbul'da böcek ilaçlama yapabilirsiniz. Sadece tavsiye gerisi size kalmış.
Umarım hiç böyle şeyler yaşatacak bir eviniz olmaz.Tabi ilaçlama firmaları alınmasın.

No comments :

Post a Comment

Comments