Friday, July 8, 2016

Twitter takipçi sayım nasıl artar?

  No comments
Twitter'ı biz,kapatılmasıyla gündeme gelen sosyal ağ olarak biliyoruz.Bir de fuatavni var twitter da fenomen olan.Twitter gündemlerinden çok,nasıl kullanılması gerektiği üzerine konuşmak istiyorum.
İnsanların gündemi sosyal ağlardan takip etmesi,ülke gündemindeki konuların twitter a yansımasını beraberinde getiriyor.'Bu gün hangi konular trend topic olmuş?! diye bakmadan edemiyorsunuz bir süre sonra.
Aslında twitter da takipçi arttırmak zorunda mısınız,değil misiniz bu sizin bileceğiniz bir iş.Ne amaçla twitter kullanacağınıza kara verin önce.Kişisel mi,websitesinin sayfası mı,fan mı? Daha sonra işe başlayın.
Kaliteli ve ülke çapında ya da dünya çapındaki hesaplar takip edilerek twitter takipçi sayısı arttırılabilir.Nedeni bu sayfaların her gün binlerce kez görüntülenmesidir.Özellikle isminizin takip edenler listesinde üstte olduğu zamanlar, en çok  takipçi kazandığınız zamanlar olacaktır.Olmadı takibi bırakıp tekrar takip edersiniz.Bu sadece bir deneme-yanılma yöntemi.Yine bu büyük hesapların tweetlerini retweet yaparak da takipğçi sayınızı arttırabilirsiniz.Başka bir yol ise,bu hesabı takip edenleri takip etmek olabilir.Çünkü,sizin gibi takipçi sayısını arttırmak için gelenler,büyük bir zevkle takibinize geri takip yapacaktır.
Başka bir takipçi arttırma yöntemi ise,takibe takip yapan hashtag atmak.Yine bu tweetleri atan kişileri takip etmek olabilir.Takibe takip yaparak oluşturulmuş büyük hesapların takip ettiklerini takip etmek de güzel bir yöntem olabilir.Tavsiyem,tek bir hesabı takip etmeyin.Hatta daha da ilerisi ,en iyi takipçi kazandıran hesapları not edin.Bunu da deneme-yanılma yolu ile yapın.Böylece daha kısa sürede daha çok iş yaparsınız.
Bonus deyip tweet atan,takipçisi fazla olan hesapları da takip edip retweet yapabilirsiniz.Ben pek bir faydasını görmedim.Daha çok ilk tweeti atanın kazandığını düşünüyorum.Dediğim gibi ben bir faydasını görmedim,belki sizde işe yarar.
Daha fazla bilgi başka yazıya kalsın.Hem sıkmaya da gerek yok.

No comments :

Post a Comment

Comments