Thursday, July 7, 2016

Colgate Total 12 yi denediniz mi?

  No comments
Ağız bakımı her insan için önemlidir.Özellikle sürekli toplum içerisinde olan ve insanlara sürekli bir irtibat halinde olan insanların ağız kokusu,dişlerinin görünümü  konusunda dikkatli olması gerekir.
Diş fırçalamak,en büyük ağız ve diş bakımıdır.Bu nedenle alacağınız diş fırçası ve diş macunu konusunda çok dikkatli olmalısınız.
Sizlere reklamlarını da çok gördüğünüz bir markayı tavsiye edeceğim: Colgate. Tür olarak da Colgate total 12.Bir çok diş macunu denedim.Bunların içerisinde  colgate optik beyaz da vardı.Ancak bu denemelerden sonra ortaya çıkan sonuç gösterdi ki Colgate total 12 den başkası benim dişlerime yaramıyor.
12 si oniki saat etkili olmasından ileri geliyor ki bunu yaşadığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki bu gerçek.Farkı kullanmaya başladığınızda siz de farkdeceksiniz bence.
Özellikle belirteyim ki dişlerini düzenli fırçalayamayan biri iseniz bu colgate tam size göre.Dedikleri gibi en azında bir on saat dişinizi güvence altına almış olursunuz.
Baktınız dişleriniz beyazlamıyor o zaman da colgate white size yardımcı olabilir.Denedikten sonra sizler de yorum yazarak beni bilgilendirebilirsiniz.
Tecrübeleri anlatması benden,denemek sizden.

No comments :

Post a Comment

Comments