Saturday, October 15, 2016

Bir Dertlerim Var...

  No comments
herseyiblogluyorum
Hayat her zaman gülmez insana.Bazen ya da çoğu zaman istemediğin şeyler de olur.Ayakta kal,yıkılma derdim ama boşver bazen de yerin tozunu almak gerekiyor galiba.
Baş ağrısı kaç sebepten olur bilinmez ama açlık ve sinir bunların başında geliyor.En iyisi başına gelenlere karşı sinirlerini bozmadan yoluna devam etmek.Nereye kadar giderse artık!
Bu gün sinirden başım ağrıdı.İş hastalıkları arasında saymak lazım bunları sanırım.Bazen gerçek hayattan da uzaklaşıyorsun mesleğini icra ederken.
Hayata dair ne varsa insanı sinirlendirebilir.Öfke kontrol altına nasıl alınabilir?Daha çok 'öfke kontrolü' nedir? sorusunun cevabını aramak gerekiyor sanırım.Sonuçta iş gidici ben kalıcıyım..Yani kısmen İnsanın geriye dönüp baktığında nefret ettiği hatıralar olur.Nedense balık gibi unutmak yerine,fil gibi hafızanda tutmayı tercih edersin.Aklımdan bir kaçı geçti az önce.
Gerektiğinde unutmayı da bilmeli insan.Neleri unutup neleri hatırladığı da karakerini oluşturur esasında.Bugün kişilik bunalımı yaşayan ve gelgitlerde olan kişilikler belki de bunu oturtamadı benliklerinde ?Ne dersiniz?

No comments :

Post a Comment

Comments